KONSULENTYDELSER

Forandringer inden for organisation, adfærd og kultur kan være særdeles udfordrende. 
Samtidig viser analyser, at succesraten for at gennemføre projekter til tiden, og indenfor det givne budget og ønskede kvalitet, er meget lav. Faktisk er det kun omkring 30-50 % af virksomhedens projekter, der lykkes.

 

I Inspired Action støtter vi jer som virksomhed i at styrke jeres kommunikation, involvere medarbejderne og ruste lederne til at kunne gå forrest som et godt eksempel.

Det gør vi ud fra en filosofi om, at store visioner indfries og forankes bedst ved at tage et skridt af gangen.

Derfor støtter vi jer i, ikke blot at sigte højt, men også i at identificere og implementere skridtene på vejen, så I opnår et holdbart resultat og en vedvarende ændring i jeres organisation.

Vi sammensætter et forløb skræddersyet til at løse præcis jeres udfordringer. Til det anvender vi vores viden indenfor individuel coaching, team coaching, lean, projektledelse og kommunikation.

Eksempler på forløb kunne være: 

 

  • Ved opstart af nye projekter lavet vi et forløb, hvor projektteamet først drøfter hvilke værdier er vigtige for høj trivsel i teamet og der etableres spilleregler. Dernæst gøres det klart hvad visionen er for selve projektet og hvad skal der til for at kunne nå målet. 

  • Kommunikationstræning. Her lærer I på egen krop hvor nemt kommunikationen kan ødelægge udvikling og samarbejde og hvordan tydelig kommunikation, på den anden side, kan lukke op for nye veje og muligheder.

  • Mentorforløb for projektledere

  • Omstruktureringer giver en række udfordringer for medarbejderne og ledere – vi kan facilitere og coache jer til hurtigere at finde på plads i de nye roller. 

  • Skabe en ny kultur via LEAN og små inkrementelle forbedringer. 

Mulighederne er mange og vi vil glæde os til at tage en uforpligtende snak med jer om jeres behov. 

 

T: 61337508

M: hej@nannaravn.dk

CVR: 38740822

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 by Nanna Ravn